DSC_0863 ret

INFO

Hyrkanot.com – Mer flyt för pengarna! – Vi utrustar dig för er naturupplevelse…

Båt och kanotuthyrning i Ängelholm

Vi är ett familjeföretag som utgår från Ängelholm och Rönneå till olika närliggande fiske och paddlingsvatten. Vår målsättning är att ha lägst pris i området samt erbjuda bäst service och flexibilitet. Vi testar också kontinuerligt nya paddlings och fiskevatten för att kunna erbjuda nya spännande möjligheter. Något som vi är unika med i närområdet är att vi kan erbjuda möjligheten att hyra båt inkl. båtsläp till ett oslagbart pris.

Hur fungerar uthyrningen ?

Ni bestämmer själva hur länge och var ni vill börja paddla , har ni ingen möjlighet att transportera kanoterna hjälper vi gärna er med det. För er som hyr båten ingår ett båtsläp (30km/h) i hyran så ni själva kan köra ut, vill ni ha hjälp med detta ordnar vi självklart även det.

Fiske ?

Är ni intresserade av att fiska från båt i någon sjö eller på kanotturen så kan vi hjälpa er med djupkartor samt fiskekort.